• darkblurbg

Bij echocentrum SAM& kun je in een fijne en ongedwongen sfeer echo's laten maken, waarbij je in alle rust van je aanstaande baby kunt genieten. Bij het echocentrum werken hoogopgeleide, professionele echoscopisten.

Ons team

SAM& beschikt over een team van professionele echoscopistes. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak, zowel op het gebied van medische echo’s als pretecho's. Onze assistentes ondersteunen het team waar nodig. Bekijk ons team hier.

Samenwerkingen

SAM&  is een initiatief van Stichting STBN, in samenwerking met de verloskundigen in de regio Amstelland. Daarnaast werken wij ook nauw samen met een aantal ziekenhuizen in de regio. Bekijk onze samenwerkingen.

Tips voor je afspraak

We heten je van harte welkom voor je medische echo of pretecho bij SAM&. De echo’s vinden plaats op afspraak, op één van onze prettige locaties. Om je voor te bereiden om de afspraak, geven we je graag een paar tips. Bekijk deze tips hier.

Onze service

Voor ons team staat het welzijn van jou en je ongeboren kindje altijd voorop. We doen er alles aan je te laten genieten van de echo en je een veilig gevoel te geven. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent, ondanks onze goede intenties. Zit je met vragen of twijfels? Bent je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan, het liefst zo snel mogelijk. Lees hier hoe je dit kunt doen. 

Maak direct een afspraak

De medewerkers van SAM& ontvangen je graag op onze centraal gelegen locaties in Amstelveen. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Social media