• darkblurbg

Echocentrum SAM& is hét prenataal screeningscentrum voor Amstelveen en omgeving. Voor een prenatale echo ben je bij ons op de juiste plek, of het nou om een medische echo of pretecho gaat. SAM staat voor Screeningscentrum Amstelland-Meerlanden. De & is het teken van de samenwerking tussen vijf verloskundigenpraktijken en het Amstelland Ziekenhuis. Voor medische echo’s heb je altijd een verwijzing nodig van een verloskundige of gynaecoloog. Wil je een pretecho laten maken? Maak dan direct een afspraak zonder verwijzing.

Samenwerking verloskundigen regio Amstelveen

Op dit moment verwijzen de volgende praktijken naar ons echocentrum:

Samenwerking ziekenhuizen

Voor overleg, informatie-uitwisseling en doorverwijzing werken wij als Echocentrum samen met:

Samenwerking Stichting STBN

Echocentrum SAM& is onderdeel van Stichting STBN. STBN zet zich in voor een gezonde organisatie van de geboortezorg in Nederland. Als ondernemende advies- en projectorganisatie helpen we ketenpartners met slim organiseren. We denken graag mee met iedereen die het beste voor heeft met de geboortezorg.

STBN is een stichting zonder winstoogmerk. Innovatie is voor STBN een kernbegrip. We volgen de ontwikkelingen in de geboortezorg van dichtbij, helpen plannen om te zetten in concrete actie, stimuleren innovatie, adviseren en participeren in nieuwe zorgconcepten. Voor een goed idee durven we samen met onze partners onze nek uit te steken.

STBN adviseert professionals in de geboortezorg bij samenwerking en innovatie, en  is gespecialiseerd in het opzetten van idealen in zorgconcepten die werken.

Maak direct een afspraak

Het team van Echocentrum SAM& heet je van harte welkom in Ziekenhuis Amstelland. Je bekijkt je kindje hier in een prettige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak.

Social media