• darkblurbg

Ben jij ook zo nieuwsgierig?

Je hebt de termijnecho waarschijnlijk al achter de rug. Je kon dus al even kijken naar het kloppende hartje en je zwangerschap is voelt nu wel heel echt. In deze fase fantaseer je vast over namen en wil je misschien heel graag het geslacht van je kindje weten. Een geslachtsbepaling echo is hiervoor bedoeld: je komt erachter of je een jongen of meisje bij je draagt. Een mooi moment om even te spieken.

Geslachtsbepaling op het juiste moment

Bij echocentrum SAM& kan je terecht voor diverse pretecho’s. Om het geslacht van je kindje te kunnen bepalen, moet je even geduld hebben. Wanneer is dit mogelijk? Wij bieden deze echo aan vanaf de 15e week. Natuurlijk kan je centra vinden die geslachtsbepaling al vanaf 13 weken aanbieden. De best mogelijke kwaliteit én betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Pas vanaf de 15e week kunnen we je kindje echt goed in beeld brengen en is het uitwendige geslacht ontwikkeld. 100% zekerheid heb je pas na de geboorte, maar vanaf dit moment kan de echoscopiste er behoorlijk zeker over zijn. Houd er rekening mee dat een pretecho soms niet lukt, omdat de baby net niet goed in beeld ligt bijvoorbeeld. Natuurlijk doen we ons uiterste best om je een mooie, succesvolle pretecho te bieden.

De geslachtsbepaling echo bij Echocentrum SAM&

Voor deze pretecho maak je een afspraak bij Echocentrum SAM&, een fijne locatie waar de sfeer ontspannen is. De geslachtsbepaling echo is duidelijk gericht op het bepalen van het geslacht van je kindje. Extra leuk is dat je in deze periode alles mooi in beeld kunt brengen. Je ziet dus ook hoe je kindje beweegt (of slaapt) in je buik, je ziet het hartje kloppen en je krijgt 2 foto's mee als herinnering.

Kosten geslachtsbepaling

De geslachtbepaling echo is altijd in 2D bij ons en duurt ongeveer 15 minuten. De kosten van geslachtsbepaling zijn slechts € 50,00 (incl. btw). Dit is inclusief 2 zwart/wit foto’s van je kindje. Wil je de foto’s digitaal ontvangen? Dat kan. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om een link via SMS te ontvangen, zodat je de foto’s kan downloaden en makkelijk kan delen met vrienden en familie. 

Geslachtsbepaling echo in Amstelveen? Maak direct een afspraak

Ook voor deze pretecho ben je van harte welkom bij Echocentrum Sam&. Je vindt ons in Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen (volg route C geel). Eén van onze deskundige echoscopisten ontvangt je graag in de rustige echoruimte. Op een ontspannen manier bekijk je je kindje en ontdek je of je een jongen of een meisje verwacht. Een afspraak maken doe je eenvoudig online.

Social media