• darkblurbg

Ben jij ook zo nieuwsgierig?

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar je kindje? Wil jij misschien weten op wie hij of zij lijkt? Als je al een tijdje zwanger bent heb je al even kunnen spieken tijdens de medische echo’s (termijnecho en 20 weken echo). Heel leuk natuurlijk, maar de 2D foto’s die je hebt meegekregen zijn platte foto’s. Kan jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil je een echt beeld van je kindje krijgen? Kies dan voor een 3D/4D echo en maak alvast kennis met je zoon of dochter. En natuurlijk deel je die beelden daarna trots met bijvoorbeeld opa en oma.  

Een bijzondere kennismaking met je baby

Als je kiest voor een 3D/4D echo zie je live wat er allemaal in je buik gebeurt. Je ziet je baby bewegen in drie- of vierdimensionaal beeld. Een bijzondere ervaring waar je echt volop van kan genieten. De beelden die we maken zijn in sepia en met diepte. Zo krijg je een goed beeld van jouw ongeboren kindje. En waarschijnlijk ben jij reuzebenieuwd naar zijn gezichtje. We doen ons uiterste best dit goed in beeld te krijgen. Als je geluk hebt poseert je kindje echt en zie je zijn of haar hele gezicht. En hoe bijzonder is het als je baby een pruillip trekt, gaapt of zijn/haar vingertjes in de mond stopt?

Wanneer kan ik het beste een 3D/4D echo maken?

De mooiste beelden krijg je als je tussen de 22 en 30 weken zwanger bent met name rond de 28 e week. Er is dan genoeg onderhuids vet aanwezig, zodat je de wangetjes goed kan zien. Ben je zwanger van een meerling? Dan kan je de echo het beste rond de 15e week inplannen. Bij deze echo gaat het vooral om de ervaring. En wil je deze bijzondere gebeurtenis delen met eventuele andere kinderen of familieleden? Geen probleem. Neem gerust wat mensen mee. De echo duurt ongeveer een half uur en we doen ons best jouw kindje zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Is je kind al ingedaald? Dan wordt het een stuk minder makkelijk een goede 3D/4D echo te maken. We adviseren je trouwens wel om met een volle blaas te komen. Je blaas duwt het hoofd van je kindje namelijk iets omhoog. Dat resulteert in een nog mooier beeld. Hoewel onze echoscopisten er alles aan doen een goede pretecho te maken, moet je er wel rekening mee houden dat deze echo soms niet goed lukt. Bijvoorbeeld omdat je kindje er net niet goed voor ligt.

Wat kost een 3D/4D echo?

Wil jij alvast kennismaken met je ongeboren kindje? Dan is een 3D/4D echo wat voor jou. Je krijgt de kosten voor deze echo niet vergoed omdat er geen medische indicatie is. De kosten bedragen € 105. Je mag dan ongeveer een half uur naar je kindje kijken. Na afloop krijg je twee geprinte zwart-wit foto’s mee. Wil je de foto’s ook digitaal ontvangen? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om een link via SMS te ontvangen, zodat je de foto’s kan downloaden en makkelijk kan delen met vrienden en familie. 

3D/4D echo in Amstelveen laten maken? Maak direct een afspraak

Wil jij een 3D/4D echo laten maken in Amstelveen? Dat kan. Je bent welkom bij Echocentrum SAM& in Ziekenhuis Amstelland. Natuurlijk zorgen wij voor een relaxte sfeer. Maak nu direct een afspraak.

Social media