Praktijk

Adres

Laan vd Helende Meesters 8
1186 AM  Amstelveen
Tel: 020 - 6400810 (maandag - donderdag tussen 8.30 -11.30 uur)
Email: afspraak@centrumsam.nl

Echoscopistes:

Deborah Maks
Joan Jorink
Evelien Coppens
Didi Que
Fijke Frouk Smeding
 

Praktijkassistentes:

Jitske Appelhof
Akke Buursma
Anita Timmer
Daphne Mulder

Stagiaires

Onze stagiaires zijn bijna afgestudeerd en zullen een deel van het onderzoek doen.
Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit aangeven bij uw echoscopiste.

Op dit moment loopt Niosha stage bij ons:

Hoi!

Mijn naam is Niosha Porkalkaly en ik loop stage als echoscopist bij centrum SAM. Afgelopen jaren heb ik als MBB’er (medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige) gewerkt in het VUmc en Eramsmus MC maar heb besloten de switch te maken naar de verloskunde. Ik zal 1 dag in de week meelopen met de echo’s. Als jullie mijn aanwezigheid niet op prijs stellen geef dat dan gerust van te voren aan.

Vacature Vakantie oproep Praktijkassistent(e) op oproepbasis

Stichting STBN zet zich in voor een goede organisatie van de geboortezorg in Nederland. Als ondernemende advies- en projectorganisatie helpen wij professionals en organisaties in de geboortezorg bevlogen plannen en innovatieve ideeën om te zetten in concrete resultaten.STBN – een stichting zonder winstoogmerk – adviseert, (bege)leidt projecten en exploiteert op verzoek (tijdelijk) innovatieve zorgvormen.

Screeningscentrum Amstelland & Meerlanden (SAM&)  (Amstelveen) is een echocentrum opgezet en geëxploiteerd door STBN in samenwerking met een aantal verloskundigenpraktijken in Amstelveen en omstreken (o.a. Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam-Zuid). In de praktijk kunnen zwangeren terecht voor echografisch onderzoek. Er wordt in een prettig team gewerkt, de sfeer is ongedwongen en er is veel aandacht voor kwaliteit. Screeningscentrum Amstelland & Meerlanden is gehuisvest in het Amstellandziekenhuis.

Voor vervanging tijdens vakantie en ziekte en opvang tijdens pieken zijn we op zoek naar een Vakantie oproep Praktijkassistent(e) op oproepbasis

Functie

Het gaat om een oproepkracht voor in de (school)vakanties van de twee vaste assistentes. De assistent(e) is verantwoordelijk voor de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning in het centrum. Hij/zij werkt nauw samen met de centrummanager en echoscopistes.
De assistent(e) heeft onder andere de volgende uitvoerende taken: telefonisch contact met cliënten, voorraadbeheer, financiële administratie en declaraties, cliëntenadministratie en archiefbeheer.

Profiel
Op de oproepdagen ben je werkzaam als zelfstandige, allround praktijkassistente(e). Jij:
- bent flexibel beschikbaar, vooral ook in de schoolvakanties;.
- beschikt over uitstekende communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden, doorzettingsvermogen, hands-on mentaliteit en bent doortastend;
- bent punctueel en werkt nauwgezet;
- bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- kunt goed overweg met de Officepakketten en vindt snel je weg binnen niet bekende pakketten;
- beschikt over minimaal een afgeronde relevante opleiding op administratief/secretarieel gebied (MBO+ werk- en denkniveau);
- ervaring met Astraia is een pré, maar niet essentieel;

Wat wij bieden
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een eerstelijns setting. De uren zijn afhankelijk van vakanties en afwezigheid van de 2 vaste assistentes en worden in overleg bepaald. Het gaat in eerste instantie om ochtenden. Salaris is afhankelijk van ervaring. Wij beschikken over een eigen personeelshandboek met arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag een motivatie met Curriculum Vitae. Je kunt deze sturen aan Miranda van Lunteren, Personeelsfunctionaris, via mailadres: m.vanlunteren@stbn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met STBN op telefoon 030 – 2823150.

 

Cliënten beoordelen SAM& met een 8,2

Sinds januari 2015 vragen wij onze cliënten om ons te beoordelen middels een enquete.
Onze cliënten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2.
Hier zijn wij trots op!

Cadeaubonnen

Wilt u een vriendin/collega/familielid verrassen met een echo bij SAM&?
Dat kan! U kunt iedere maandagochtend t/m donderdagochtend (en bijna iedere vrijdagochend) een cadeaubon kopen bij de assistente.
Betalen kan alleen per PIN.

U kunt kiezen uit een cadeaubon voor een 2D echo of geslachtsbepaling ter waarde van €40,- of een 3/4D echo ter waarde van € 95,-.
U krijgt de cadeaubon mee in een mooie enveloppe.
 

Logo STBN

In het Amstellandziekenhuis
route C geel
Laan vd Helende Meesters 8
1186 AM Amstelveen
Tel.: 020 - 6400810