Nieuws en weetjes

Vacature Vakantie oproep Praktijkassistent(e) op oproepbasis

Stichting STBN zet zich in voor een goede organisatie van de geboortezorg in Nederland. Als ondernemende advies- en projectorganisatie helpen wij professionals en organisaties in de geboortezorg bevlogen plannen en innovatieve ideeën om te zetten in concrete resultaten. STBN – een stichting zonder winstoogmerk – adviseert, (bege)leidt projecten en exploiteert op verzoek (tijdelijk) innovatieve zorgvormen.

Screeningscentrum Amstelland & Meerlanden (SAM&)  (Amstelveen) is een echocentrum opgezet en geëxploiteerd door STBN in samenwerking met een aantal verloskundigenpraktijken in Amstelveen en omstreken (o.a. Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam-Zuid). In de praktijk kunnen zwangeren terecht voor echografisch onderzoek. Er wordt in een prettig team gewerkt, de sfeer is ongedwongen en er is veel aandacht voor kwaliteit. Screeningscentrum Amstelland & Meerlanden is gehuisvest in het Amstellandziekenhuis.

Voor vervanging tijdens vakantie en ziekte en opvang tijdens pieken zijn we op zoek naar een

Vakantie oproep Praktijkassistent(e) op oproepbasis

Functie

Het gaat om een oproepkracht voor in de (school)vakanties van de twee vaste assistentes. De assistent(e) is verantwoordelijk voor de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning in het centrum. Hij/zij werkt nauw samen met de centrummanager en echoscopistes.
De assistent(e) heeft onder andere de volgende uitvoerende taken: telefonisch contact met cliënten, voorraadbeheer, financiële administratie en declaraties, cliëntenadministratie en archiefbeheer.

Profiel
Op de oproepdagen ben je werkzaam als zelfstandige, allround praktijkassistente(e). Jij:
- bent flexibel beschikbaar, vooral ook in de schoolvakanties;
- beschikt over uitstekende communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden, doorzettingsvermogen, hands-on mentaliteit en bent doortastend;
- bent punctueel en werkt nauwgezet;
- bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- kunt goed overweg met de Officepakketten en vindt snel je weg binnen niet bekende pakketten;
- beschikt over minimaal een afgeronde relevante opleiding op administratief/secretarieel gebied (MBO+ werk- en denkniveau);
- ervaring met Astraia is een pré, maar niet essentieel;

Wat wij bieden
Een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een eerstelijns setting. De uren zijn afhankelijk van vakanties en afwezigheid van de 2 vaste assistentes en worden in overleg bepaald. Het gaat in eerste instantie om ochtenden. Salaris is afhankelijk van ervaring. Wij beschikken over een eigen personeelshandboek met arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag een motivatie met Curriculum Vitae. Je kunt deze sturen aan Miranda van Lunteren, Personeelsfunctionaris, via mailadres: m.vanlunteren@stbn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met STBN op telefoon 030 – 2823150.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs

 

Een ballon met roze of blauwe confetti!

 
Vanaf maandag 3 december ontvangt u bij een geslachtsbepaling (alleen bij een pretecho) een ballon met roze of blauwe confetti! He or she...what will baby be?

 

2017 - SAM& bestaat 10 jaar!

SAM& bestaat dit jaar 10 jaar. We hebben dit op 17 mei gevierd in Wijngaard De Amsteltuin.
Het welkomswoord werd verzorgd door Frans Annot, directeur van STBN, en gynaecoloog en coach Gerda Zeeman gaf een inspirerende workshop.
Onze dank gaat uit naar het bestuur, de verloskundigen en gynaecologen met wie wij al deze jaren prettig hebben samengewerkt.

 


Bewaar de foto's van uw echo op een SAM& USB

Wilt u de foto’s die wij tijdens het onderzoek maken graag digitaal bewaren?

Wij kunnen deze foto’s voor u op slaan op een USB. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend eigen USB's.
Deze USB's zijn geschikt om beelden op te nemen vanaf het echo-apparaat *

Een USB met de foto’s die wij tijdens het onderzoek maken kost
€ 2,50 (64mb) of €7,50 (4GB) en kunt u voorafgaand aan het onderzoek betalen per PIN/creditcard

* Patiënten van verloskundige praktijk Aalsmeer kunnen de daar verkregen USB meenemen naar SAM& om de foto’s op te laten slaan
* Het is niet mogelijk om foto’s van eerdere onderzoeken op te laten slaan

Wachtkamer

Onze wachtkamer is in oktober 2012 ontworpen en ingericht door architect Mariëtte Dekker van StaalBaron.
De foto's in onze praktijk zijn gemaakt door Ingrid van Heteren van Fotostudio Enjoy.

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie. Zij maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf MSD. Moeders voor Moeders wil graag de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Daarom zamelt zij urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.
Meedoen met Moeders voor Moeders? In de wachtkamer van SAM& liggen folders of meld je aan via de website.
 

 

Logo STBN

In het Amstellandziekenhuis
route C geel
Laan vd Helende Meesters 8
1186 AM Amstelveen
Tel.: 020 - 6400810